Beste Leden van Hét Vuurwerkverbond,


We hebben de afgelopen tijd een aantal doelen behaald. Deze willen wij graag met jullie delen. Er speelt op de achtergrond ook veel, maar we doen geen uitlatingen over lopende projecten omdat we de ‘tegenstander’ een stapje voor willen blijven.


Heb jij je vrienden al uitgenodigd om onze Facebookpagina leuk te vinden?

Waarom hechten we hier zoveel waarde aan? Simpel, ons motto is “Samen staan we sterk”. Om effectief campagne te voeren heb je een groot bereik nodig en dat kun je niet alleen. Dat is waarom we volop inzetten om zoveel mogelijk partijen aan te laten haken.

Like ons op Facebook!

Statistieken:

 • Op dit moment zijn 2745 lid van het verbond

 • We hebben op het moment van schrijven 2784 Facebook likes

 • Het totale bereik van onze facebook pagina is 260.001

 • Het totaal aantal unieke website bezoekers is 14000

 • Het totale aantal bedrijven wat HVLV steunt is 241

Tweede Kamer verkiezingen 2021:

Aanstaande woensdag is het weer tijd om jullie stem te laten horen. Om jullie inzicht te geven in welke partijen voor of tegen een vuurwerkverbod zijn heeft HVLV een kieshulp gemaakt. Deze willen we graag nog één keer onder de aandacht brengen.

Dus:

Steekt u tijdens de jaarwisseling zelf graag siervuurwerk af? Of stapt u om 00.00 graag naar buiten om te genieten van het siervuurwerk wat anderen afsteken?

Vul de kieshulp in en kom er achter of uw favoriete partij de Nederlandse vuurwerktraditie in stand wil houden, of juist niet.

De regering die na de verkiezingen geformeerd wordt, zal in grote mate bepalend zijn voor het voortbestaan van de Nederlandse vuurwerktraditie.

Naar de Kieshulp

Gemeentelijke verboden:

Het is jullie niet ontgaan. De laatste tijd krijgen wij steeds meer berichten over plaatselijke partijen die in een gemeentelijke vergadering een motie hebben in gebracht voor een totaalverbod op het afsteken van Nederlands consumenten siervuurwerk.

HVLV gaat die strijd op lokaal niveau graag aan. We hebben inmiddels contact met heel wat plaatselijke partijen en politici. We voorzien de verschillende partijen van de juiste informatie omtrent onze vuurwerktraditie.

Heeft jou gemeente een totaalverbod op de agenda staan? Breng ons daarvan op de hoogte door een mail te sturen naar info@hvlv.nl . Wij gaan er dan, van zelf sprekend, mee aan de slag.

#samensterkvoorvuurwerk is immers ons motto.

Contact

Één front:

We willen jullie graag vertellen dat we de samenwerking met VuurwerkCheck, SVNC & De Vuurwerkfederatie zijn aangegaan.

Onder leiding van Vuurwerkcheck heeft een eerste oriënterend gesprek plaatsgevonden, wat door alle partijen als zeer positief is ervaren. 
De intentie is om vanaf heden samen op te trekken, en elkaar waar mogelijk te ondersteunen en aan te vullen. 
En er zullen op reguliere basis gesprekken plaats blijven vinden.

Met zijn allen kunnen, en weten we meer dan alleen!

𝐇𝐕𝐋𝐕 𝐦𝐚𝐠 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧!
Katan Vuurwerk
, een HVLV supporter van het eerste uur, heeft achter de schermen een prachtig initiatief opgezet!
Katan heeft een Traditie compound box ontworpen, met daarop alle tradities waar we allemaal zo van houden. Voor iedere verkochte box doneert Katan een euro aan Het Vuurwerk Liefhebbers Verbond. Dus met het kopen van deze box hou je niet alleen zelf de traditie in stand, maar help je HVLV ook om de traditie in stand te houden!
HVLV is Katan Vuurwerk zeer dankbaar voor dit goed uitgewerkte initiatief, en dit prachtige gebaar!
 
Wil je deze compound bestellen? Vraag dan je favoriete vuurwerkwinkel of deze compound in het 2021 assortiment is opgenomen.

Hét Vuurwerkverbond, waar bestaat dat uit:

HVLV is inmiddels een behoorlijke organisatie geworden. Ruim 30 supporters van de Vuurwerktraditie helpen, belangenloos, mee om de doelen van HVLV te behalen. Van daar ook een dikke dankjewel naar team HVLV, zonder jullie waren we nooit zo ver gekomen!

We hebben binnen HVLV de volgende werkgroepen:

 • Werkgroep Content & Redactie

 • Werkgroep Marketing & Communicatie

 • Werkgroep Cursus & Scholing

 • Werkgroep HVLV DenkTank

 • Werkgroep Branding

 • Werkgroep Youtube

 • Werkgroep Politiek

Zo krijgen jullie een beetje een idee van de organisatie achter HVLV.

We hebben jullie nodig!

HVLV staat voor verbinding en samenwerking tussen iedereen die vuurwerk een warm hart toedraagt. 

We hebben jullie allemaal nodig om het tij te keren. Samen weten we meer, doen we meer en bereiken we meer. Met die reden zijn we de HVLV denktank gestart!. 


Als lid help je actief mee aan de groei van HVLV en het behalen van onze ambities. In de denktank organiseren we massa acties en vragen we om inzichten en ideeën, maar ook om ondersteuning bij werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor projecten, lokale campagnes of de creatie van communicatiemiddelen.


Wil jij ook je steentje bijdragen? Of ken jij iemand die graag lid wil worden? Laat het ons weten. Mail naar info@hvlv.nl en geef antwoord op onderstaande vragen. 

 1. Voornaam
 2. Telefoonnummer
 3. Email
 4. Beschrijf in het kort wat de vuurwerktraditie voor jou betekent?
 5. Heb jij social media? Zo ja, welke?
 6. Om de lijntjes kort te houden communiceren wij voornamelijk via chat apps. Welke app(s) gebruik jij? Telegram, WhatsApp of Messenger?


Samen maken we het verschil!
#samensterkvoorvuurwerk


Disclaimer


Uw verzonden persoonsgegevens worden door HVLV uitsluitend gebruikt in het kader van de HVLV denktank. Wij geven derde partijen geen toestemming om deze gegevens te gebruiken noch zullen wij deze gegevens intern communiceren.

 

Facebook Twitter Youtube Instagram
Pas uw inschrijving aan    |    Bekijk Online
HVLV - Het Vuurwerk Liefhebbers Verbond

©HVLV - 2021